3-gangen menu

“De totale tafelervaring!”

Verwen uzelf en geniet van een complete tafelervaring. U stelt zelf uw 3-gangenmenu samen. Ook onze suggesties zijn steeds verkrijgbaar in deze formule! Eet smakelijk met een ruime keuze aan heerlijk gerechten. Laat het smaken en aarzel zeker niet om ons wijnadvies te vragen. Wij zullen u graag de geschikte wijnen aanbevelen!

Keuze uit voor- hoofdgerecht en dessert € 59,00
Voorgerechten
  • Verrassing De Drie Lindekens

    Gerookte zalm, oester, foie gras en Iberico ham

  • trio van wildpaté + 4,00
  • carpaccio van hert
  • risotto met boschampignons en truffel + 3,00
  • everzwijnkroketten
  • Halve kreeft gegrild met lookboter + € 11,00

    Per 2 pers.

  • Halve kreeft op z'n Oosters + € 11,00

    Per 2 pers.

  • Halve kreeft gegrild à l'armoricaine + € 11,00

    Per 2 pers.

  • foie gras met chutney +4,00
  • oesters creuzes natuur - 5 stuks
  • gegratineerde oesters creuzes - 5 stuks
  • bordje gravlax zalm + € 4,00
  • carpaccio de drie lindekens

    rundscarpaccio met foie gras

  • scampi's in lookroom of lookboter
  • kikkerbillen in lookroom of lookboter
  • garnaalkroketten - 2 stuks + € 4,00
  • duo van garnaal- en kaaskroket
  • kaaskroketten
Hoofdgerechten Vlees
  • hertensteak + € 11,00

    wintergroentjes en amandelkroketjes

  • hazenrug harlekijn + € 11,00

    wintergroentjes en amandelkroketjes

  • stoofpotje van hert

    wintergroentjes en amandelkroketjes

  • risotto

    met boschampignons en truffel

  • Filet pur + € 11,00

    Met gestoofde seizoensgroenten of salade naar keuze

  • Filet pur rossini + € 13,00

    met foie gras en bordelaise saus

  • cote a los + € 11,00

    Met gestoofde seizoensgroenten of salade naar keuze

  • Steak Belgisch wit blauw (250gr)

    Met gestoofde seizoensgroenten of salade naar keuze (béarnaise, peperroom of archiduc

  • hamburger angus beef

    met verse pepermayonaise

  • hamburger angus beef + 8,00

    met foie gras

  • Koniginnenhapje royal + € 16,00

    met kalfszwezeriken, garnalen en mousellinesausje

  • Koniginnenhapje

    op traditionele wijze

  • Huisbereide steak tartaar

    grof gesneden met het mes

  • spareribs

    met een duo van sausjes en ananas

  • Salades- en veggiegerechten ook verkrijgbaar
Hoofdgerechten Vis
  • kabeljauwfilet florentine + € 11,00
  • Gebakken paling + € 11,00

    Met tartaar en een fris slaatje

  • Schartongrolletjes op Oostendse wijze
  • Gegratineerd pannetje van de visser
  • gegrilde tonijn + 9,00

    met bearnaise

  • Scampi’s van de chef

    Een romige saus op basis van dragon en anijs

  • Scampi’s diabolique
  • Scampi’s in lookroom
  • Scampi’s in lookboter
Hoofdgerechten Kreeft (550 gr.)
  • Gegrilde kreeft à l’armoricaine + € 18,00
  • gegrilde kreeft op z'n aziatisch + € 18,00

    Met een mix van rode en groene pesto

  • Gegrilde kreeft met lookboter + € 18,00

    Geserveerd met pasta of brood

Dessert
  • Dessertpallet + € 5,00
  • sabayon met vanille ijs + € 5,00
  • chocolademousse
  • crème brûlée
  • tiramisu
  • bordje orfeo negro + € 2,00

    chocolademousse, vanille ijs en advocaat

  • Coupe Dame Blanche + 3,00
  • café glacé + 3,00
  • coupe mokka
  • coupe brésilienne
  • coupe vanille